Flytt nummer ett

I dag har den första av grabbarna grus flyttat till sin nya familj, det var Loui (Gustav hos oss) som hämtades hem av matte Veronica och husse Per. Och en hemkomstrapport har vi hunnit att få, Loui har både ätit och hunnit med att busa i sitt nya hem. Lycka till med er nya familjemedlem, vi vet att ni kommer att ta hand om honom på bästa sätt!

Häromdagen var vi till veterinären för vaccinationer och även besiktning för vissa, även mamma Tyra följde med och fick sin årliga vaccination. Detta med att åka bil var nog lite konstigt, de pep och ylade mestadels av vägen både till och från veterinärstationen. Också Tyra hjälpte till med serenaden, hon är ju van att sjunga när barnen här hemma spelar munspel 🙂 . Men i undersökningsrummet skötte de sig fint och sen somnade de en efter en lite varstans, som ni kan se på bilderna här nedan.

Ja nu är det endast tre grabbar kvar på Vinkelgatan. och de fortsätter att roa sig i trädgården. Att klättra i stenhögen, gräva i rabatter och balansera på stenmuren hör till favoritsysslorna.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *