Helgens valpkurs

Under helgen som gick, 1-2 juni, samlades alla sju valparna ur E-kullen tillsammans med sina familjer, eller delar av den, för att ta del av vår valpkurs. Det blev två intensiva dagar, för både två- och fyrbenta och jag skulle gissa att alla somnade ovaggade på söndagskvällen, det gjorde åtminstone jag själv :)! Vi hade en väldans tur med vädret, inte en regndroppe föll. Dock var det kanske i varmaste laget under lördagen, men med lite svalka med jämna mellanrum så gick det ändå bra. Vi varvade teoretisk information med praktiska övningar och dessutom hann vi med pälsvård och lite vardagsskötsel.

Det var fantastiskt roligt att se de framsteg som skedde under dessa två dagar, ni är alla så ambitiösa och vill så mycket med era vovvar. Ni har alla goda relationer på gång och med fortsatt träning, lek och samarbete med era hundar så kommer ni att få underbara fyrbenta familjemedlemmar. Lycka till och tveka inte att höra av er eller kom förbi om ni kör fast och behöver hjälp att ta er vidare!

Tack alla för att ni kom och jobba på! Hälsar Linda & Lillmor

 

 

1 kommentar

Under Okategoriserade

En kommentar till Helgens valpkurs

  1. Ulf P Karlsson

    Hej Alla trevliga hundälskare,
    Tack Lillemor, Linda och Carola för två toppendagar och tack till er övriga valpköpare för att ni delade med er av era erfarenheter och vardagshändelser.
    Varma hälsningar från Melker med matte och husse
    PS. Lycka till imorgon Lisa och Evita DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *