Höstens kennelträff

Vi hälsar alla våra valpköpare välkomna till höstens kennelträff 2013!

Har du inte fått en personlig inbjudan på mejlen kommer det en inom kort i brevlådan.

 Söndagen den 13 oktober samlas vi klockan 11.00 på parkeringen vid naturreservat Arnäs udde. Se vägbeskrivning nedan, samt att vi kommer att sätta ut några skyltar så ni vet att ni är på rätt väg.

Våra planer är att vi promenerar till grillplatsen längst ute på udden där vi ska hålla till. Under dagen kommer Annica att visa viltspår med Wilja. För de som är intresserade ställer Lotta upp och visar grunderna i uppletande av föremål. För övrigt umgås vi och pratar hund, att dela med oss till varandra av erfarenheter och kunskap är ofta största nöjet vid dessa sammankomster.

Var och en får ta med sig det de vill äta och dricka under dagen, vi gör upp en eld så att möjlighet att grilla finns. Ta med gott godis till vovven och eventuellt en leksak, för er som vill prova uppletande.

Hjärtligt välkomna hälsar Linda & Lillemor!

070-335 26 61 el. 070-67 22 732

Vägbeskrivning:

E18 från Karlstad mot Oslo; då ni passerar IKEA är det ca 7,5 km tills ni skall svänga av E18 till höger mot Segerstad. Tag sedan direkt till vänster, över E18. Sväng sedan höger mot Segerstad, innan ni kommer ut på E18 mot karlstad igen. Följ sedan vägen till nästa korsning, sväng vänster. Fortsätt förbi en kyrka och Torsvikens camping. I korsningen efter campingen kör rakt fram till Arnäs Segerstads naturreservats parkering.  FRAMME!

E18 från Grums mot Stockholm; då ni passerar Nyängens rastplats är det ca 6 km tills ni skall svänga höger mot Segerstad. Följ sedan vägen till nästa korsning, sväng vänster, håll sedan höger därefter. Fortsätt förbi en kyrka och Torsvikens camping. I korsningen efter campingen kör rakt fram till Arnäs Segerstads naturreservats parkering. FRAMME!

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *