I våra minnen

 

 

Kenzy & Nicki

Detta var gamlingarna i vårt gäng. Kenzy (Bernerhill´s Kenzy Mc Kinney) och Nicki (Bernerhill´s Nicole Nice and Lucky), båda en del utställda i sin ungdom, dock utan större framgång. Men som familjehundar, vilket de också var tänkta till har de varit underbara. Söndagen den 17 april 2005 fick vår Kenzy somna in. TACK för alla underbara minnen du gett oss, och för den underbara familjemedlem du var i 14 år!

Kenzy

 

Fredagen den 9 februari 2007 fick så även Nicki somna in. Visst känns det tungt och tomt efter henne men vi får försöka att tänka på alla fina minnen vi har! TACK för alla år du var en del i våra liv! Nu träffas de nog i hundhimlen där de kan ha det skönt och slippa krämpor.

Nicki

Den 18 oktober 2011 fick så vår älskade Thilly (SE UCh NO UCh Villa Ekbacken´s Irish Cream) göra Kenzy och Nicki sällskap i hundhimlen, 13 år gammal.  Envis och egen var hon livet igenom, men hon fungerade fantastiskt i vår familj och hon lämnade ett stort tomrum.  Tack för alla underbara utställningsminnen, tänk när du som unghund, helt oväntat!!,  kammade hem BIR-titeln i Västerås. Det är fortfarande vårt underbaraste utställningminne och är svårslaget!!

SE UCh NO UCh Villa Ekbacken´s Irish Cream ”Thilly”