Lägesrapport

Oj, nu har jag varit dålig på att skriva sedan en tid tillbaka. Får skylla på att det är allt ljusare kvällar och att de, efter att barnen har lagt sig, oftast består av en kvällspromenad eller en löptur. Det är ju SÅ härligt nu när dessa minusgrader också äntligen har gett med sig. Men nu en liten lägesrapport.

I förra helgen var vi till Värmlandsnäs och hälsade på lilla Evita, hon som bor hos Christer och Eva, på ett halvfodersavtal och som hos oss kallades för Maggie. Mamma Tyra och moster Wilda var med, och de hade så roligt tillsammans. Det märktes att Evita gjort sig väl hemmastadd, både varit med på bilturer, i ladugården och i stallet. Verkar vara en kavat liten dam.

Sedan har vi fått lägesrapport från Delsbo där Kenzy bor. Hennes matte Stina skriver så här om henne;
”en tuff liten dam som inte ger sig i första tagen. Krävs list för att avleda henne från bus och skall. Men om hon bara anar det minsta att man kanske skulle kunna få en godisbit, då tittar det fram men lättlärd liten tös. Här har vi allt annat än tråkigt”.
Så det låter ju lovande, att de är framåt och pigga verkar vara synonymt för hela kullen.

Vidare har det även kommit en hälsning från Marwin, en nybadad valp som värmer sig hos lillmatte! Och familjen skriver att han har hittills varit väldigt nöjd med alla arrangemang som kräver lite extra omsorg om honom, så vi hoppas att det är så det kommer fortsätta! Det hoppas och tror vi också!

 

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *