Sjätte valpveckan är kommen

Ja så är den sjätte levnadsveckan kommen för G-grabbarna, som verkar tillfreds med livet på Vinkelgatan! I dag hade vi tänkt att de skulle få komma ut på backen för första gången, men när regnet fullkomligt har vräkt ned i stort sett hela dagen så har detta inte varit passande. Dock ser morgondagens väderprognos mer lovande ut och vi hoppas att kunna ta premiären då istället. Däremot är altanen en favorit än så länge, och alla delar i huset är utforskade med dess ljud och lukter. Dagen idag har bland annat ägnats åt att träna att stå på bord, och den höga höjden verkade inte bekomma dem alls, mumsade belöning i form av lite ostbitar som smakade smaskens!

Under föregående vecka har grabbarna grus hunnit med diverse upptåg. Kennelmamma Lillemor har fått hjälp att gräva i krukan till citrusträdet och gungan på altanen har fått sig en omgång, den har goda rep att gnaga på och dra i. Sen har de övat på ojämnt underlag under den gamla symaskinen, också förstås en massa bus med varandra och en hel del sömn på diverse ställen i huset.

Den här veckan väntas ett antal besök från valpintressenter, två familjer kommer på torsdag, en på fredag och på söndagen kommer Per och Marianne som fött upp pappa Mingus, samt hans matte Karin. Det är då vi slutligen, förhoppningsvis 🙂 , ska bestämma vem av de fyra som troligen kommer att flytta med mamma Tyra hem till Gamla vägen. Vi är glada att det är så många som är intresserade av våra grabbar, men tyvärr räcker de inte åt alla, och som läget är för tillfället är de alla tingade.

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *