Tvåårig hane för omplacering

Vi har just nu en tvåårig hane för omplacering, han är sällskaplig och lekfull. Är van att gå långa promenader och med all hantering som hör till en hund och till, en Wheaten med dess päls. Vi söker ett nytt hem som gärna är beläget i Värmland, för fortsatt kontakt och hjälp med till exempel klippning. Vid intresse kontakta Linda på linda@loiskelsey.se eller 070-335 26 61.

2 kommentarer

Under Okategoriserade

2 kommentarer till Tvåårig hane för omplacering

 1. Hanna carlsson

  Hej
  Jag är en tjej på 23år som söker en ny bästavän.
  Jag bor i Forshaga just nu hos min mamma då jag väntar på lägenhet som blir ledig i nov.
  Jag är ute största delen av mina dagar då jag även har häst och är ute i ur och skur, jag vill börjar hålla på med agility och lydnad då jag tycker om att ha lydiga hundar.
  Jag har nära till skog och fina vägar och även 2 elljusspår där man kan gå med hund.

  Hör gärna av er för mer info och frågor.

  Mvh Hanna Carlsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *