Utställningsrapport

Under helgen som gick packade vi bilarna fulla och drog till Avesta på utställning. Fyra hundar och fyra människor i en liten campingstuga fungerade fint för en natt. På morgonen klev vi upp och begav oss mot utställningsplatsen.

De två ynglingarna, Lisa och Evita, 15 månader skötte sig fint både under resa, vistelse samt på själva utställningen. De fick båda VG och Evita tjänar inte direkt på att hon är så dålig på att äta och därigenom riktigt tunn just nu. Dock tyckte domaren att hon hade rejält med muskler, men för lite hull på kroppen. Matte Eva sliter på för att få henne att äta.

Raka motsatsen till sin dotter Evita är så Tyra, hennes kritik blev att hon var något för tjock för dagen. Fick excellent men inte Ck och oplacerad i championklassen. Nu är det morotdiet och mycket motion som gäller, så kanske formen infinner sig bättre tills nästa gång det är dags.

Bäst gick det egentligen för Wilja (LK Doreen), hon vann öppenklassen med fin kritik och fick sitt första CK i utställningskarriären. Och detta passar ju bra när vi nu väntar på att hon ska börja löpa så att vi kan para henne.

 

Wilja_Avesta2014

Lois Kelsey´s Doreen
Wilja 4 år

Evita_avesta2014

Lois Kelsey´s Evita
Evita 15 månader

Tyra_avesta2014

SE UCh Lois Kelsey´s Dou-Lu
Tyra 4 år

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *