Utställningsresultat och lite mera……..

De utställningar som har följt efter Tyras championat har inte bjudit på några större framgångar på de officiella tillställningarna.  Tyra stod som 2:a bästa tik vid Terrierklubbens utställning på Skoghall men annars är det lilla Lisa som ”stuckit ut”. Vid helgens inofficiella utställlning på Lillerud slog hon till och blev BIS 4! Grattis Birgitta och Lisa till en finfin prestation! Nu hoppas vi på blodad tand och att de följer med oss på fler tillställningar under kommande år.

Ska väl erkänna att jag är lite dålig på att kolla kennelmejlen (när vi inte har några valpar till salu). Blev därför glatt överaskad när jag kikade in där igår och fick se att Morris (LK Dayton) haft fina framgångar på agilitybanan tillsammans med husse Ingvar :).
Så här stod det i mejlet från den 19 augusti: ”Morris har tagit två ”pinnar” i hoppversionen av agility. Han blev 2:a av 58 hundar i Dala-Floda och 8:a av 60 i Frövi. Det innebär att Morris har sammanlagt 3 ”pinnar” i hopp, vi kan flytta upp honom i klass 2 om vi vill, men eftersom han fortfarande saknar placeringar i agilityversionen så väljer vi att vara kvar i Klass 1. Vi hoppas att han skärper sig på kontaktfälten, så kommer resultaten även där”.
Stort grattis Ingvar och Morris, så klart att framgångarna kommer i agilityversionen också!

 

Lämna en kommentar

Under Okategoriserade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *