Valpkurshelg F-kullen

Under den gångna helgen arrangerade vi valpkurshelg för F-kullen som nu hunnit att bli 5½ månader. Det var ett glatt gäng med hussar, mattar och fyrbentingar, fem av sex kullsyskon, som samlades på lördagsförmiddagen. Eftersom årstiden erbjuder lite växlande väder hade vi ordnat med en inomhuslokal, men faktum var att vi kunde göra alla praktiska övningar utomhus under båda dagarna. Det kom till och med en hel del sol på oss :). Dock bra att ha en inomhushall med så pass stort utrymme för teori, fika, mat och trevliga samtal!

Alla vovvar med hussar och mattar var aktiva i såväl diskussioner som praktiska övningar och gick från klarhet till klarhet, det märktes faktiskt skillnad bara mellan lördag och söndag. Så nu hoppas vi att ni fått en rad verktyg och tips för att fortsätta träna, aktivera, pyssla om och skapa goda relationer med era hundar! Relationer som redan har kommit en bra bit på väg, om än lite olika långt för er alla.

Tusen tack alla goa valpköpare för två jättetrevliga dagar, många härliga skratt har det varit! Och extra tack för fina lyktor och blommor som vi fått! (Det kom nästan en liten tår)

Bjuder här på lite bilder från helgen.

 

1 kommentar

Under Okategoriserade

En kommentar till Valpkurshelg F-kullen

  1. Annica Nilsson Wuopio

    Oj oj så nöjda vi är jag och Fideli. Vi bara älskar varandra det kanske syntes. Kursen var strålande. Tack Lillemor och Linda för att jag får ha just er som mina uppfödare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *