Valplördag

I dag har vi haft besök relaterat till valparna hela dagen. Förmiddagen tillbringades tillsammans med familjen Sörvik från Norge som kommer att få hem lilla Flora om ett par veckor. Hon kommer då att få heta Lotta och det tror vi kommer att passa henne fint! Strax efter lunchtid kom Julia och Agneta från kennel Connor, som har fött upp pappa till valparna, för att kika på de små. Tillsammans kom vi fram till vilken tik som ska följa med mamma Wilja hem till Annica och Kenth i Slottsbron, samt vilken hane som ska bo hos Yvonné och Rolf på halvfoder här i Grums. Agneta fotade uppställningsbilder på alla valparna, dessa kommer att publiceras så fort jag får tillgång till dem.

Jo som jag tidigare skrev så kommer lilla Flora, röd, att få heta Lotta och flytta till familjen Sörvik i Norge. Detta innebär då att fröken rosa, Fiddeli, är den som flyttar med mamma Wilja till Annica och Kenth samt den övriga flocken av hundar hos dem. Bland pojkarna är det än så länge bestämt att det blir gul, Figgaro, som blir den som sparas som foderhund hos Yvonné och Rolf, han kommer sedan att få heta Ricco.

Bland det sista under eftermiddagen, innan mörkret föll på, så hann vi med en liten tur ut i regnet också. Fick dock inte så mycket bilder på dem då de liksom inte var direkt stilla 🙂

1 kommentar

Under Okategoriserade

En kommentar till Valplördag

  1. Heidi S. Sørvik

    Takk for en fin dag! Vi koste oss sammen med Lotta og de andre hundene!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *