Bildbevis – första måltiden

Nu har bildbevis på en av de första måltiderna kommit mig till handa. Så här nedan ser ni hur renslickad tallriken blev. Under de senaste dagarna har de, förutom nötfärs, också fått prova på ljummen fil och däri blötlagda torrfoderkulor. Även detta smakade smaskens och dessutom kunde man kana runt i filen, det blev vita fina tassar som traskade runt på golvet :). Men mamma Wilja var snabbt där för rengöring, och snart var alla tassar bruna igen! Passande nu när de börjat att äta riktig mat är att små små sylvassa tänder börjar tränga igenom tandköttet. Och det är så mumsigt att tugga på både byxben och på människohänder, snart inte lika mumsigt för oss människor.

Det är fortfarande en hanvalp som inte har någon egen familj att flytta till när detta blir dags. Ring eller mejla för en första kontakt om Du är intresserad!

2 kommentarer

Under Okategoriserade

2 kommentarer till Bildbevis – första måltiden

  1. Marie Strandberg

    De vassa tänderna känns lite i tårna och hälarna också kan jag lova!

  2. Annica Nilsson Wuopio

    Ja än så länge går det an men snart så blir tänderna för vassa för våra stackars händer och tår. Det händer nya saker varje dag med de små liven. Dom har blivit små hundar nu. Med alldeles egna personligheter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *