Valpar födda

Nu har vi fått tillökning! :)Tyra har idag (hittills) fött tre tikar och två hanar, både mor och barn mår bra och hon sköter det hela med bravur. Efter att den första valpen kommit ut var hon lite orolig och skulle ligga under sängen, helst bära valpen dit. Men sedan har hon blivit allt lugnare, de tre senaste valparna har kommit ut så smidigt att vi knappast märkt att hon krystat ens.  Just nu ligger hon i lådan tillsammans med de små så de får dia, kanske finns det någon valp kvar därinne?! Vi ska känna igenom henne om ett tag, om det då inte redan kommit någon mer.

nyfödd

Nyfödd, välkommen till världen!

3 kommentarer

Under Okategoriserade

3 kommentarer till Valpar födda

 1. Kent Åsenlöf

  Hej!
  Vi bor på landet och har länge funderat Wettern. Jag går nu i pension den 1 februari. Har du några valpar kvar eller är de redan borttingade. Vi längtar båda efter en hund. Tel.0553-12150
  Tacksam för kontakt!
  Kent Kerstin

 2. Ulf P Karlsson

  Hallå,
  Känns fantastiskt att tiden nu börjar ticka mot fem och åtta veckor, att Inger och jag inom kort har en hund att gå ut och kissa med, någon som kommer att styra upp vår dygnsrytm, någon att gräva i rabatterna med.
  Vi ser fram emot att ses
  /Inger & Ulf

 3. Birgitta

  OH, vad glad jag blev av samtalet idag, att det finns en liten tjej som väntar på att få flytta hem till oss om ett par ( flera ) veckor. Vi längtar redan. Ser fram emot fler bilder. Ni får gärna höra av er igen för att planera framtiden.
  Kramar Birgitta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *